Hoved

MESTSELGENDE


SE PRODUKTER

Norskutviklet kosttilskudd

Hud, hår, negler

Hud
Celluliter
Strekkmerker
Hår og Negler
Hud

Hudens elastisitet sørger for at huden kan motstå fysisk strekk og er en viktig funksjon for å beskytte kroppen mot påkjenninger og for å bevare en stram og jevn hud. Hudens elastisitet defineres av innholdet av kollagenfibre i lærhuden. Nedbrytning av kollagenfibre fører derfor til at hudens elastisitet reduseres. Hudens elastisitet er bl.a. viktig for å motvirke fremtoning av rynker, strekkmerker og cellulitter og å opprettholde en normal sårheling og redusere arrdannelse. Hudens elastisitet reduseres både av ytre påvirkninger som UV-lys fra soling og ubalansert kosthold og av indre faktorer som del av den naturlige aldringsprosessen, særlig etter overgangsalderen.

Nye kliniske studier viser at inntak av spesifikke kollagen-peptider kan øke hudens elastisitet med opp til 30% allerede etter 4 uker*.

*Proksch E, et al. Skin Pharmacol Physiol 2014; 27:47-55.

Celluliter

Cellulitter dannes når kollageninnholdet og elastisiteten i lærhuden reduseres samtidig som fettvevet i underhuden øker og hardnes. Dette fører til å fettvev blir ”synlig” like under hudens overflate og fremtrer som det man på folkemunne omtaler som appelsinhud.

Opprettholdelse av en mest mulig optimal kollagenbalanse og stram og elastisk hud kan derfor bidra til å redusere fremtoningen av cellulitter.

Strekkmerker

Strekkmerker forårsakes av rifter i kollagenstrukturen i lærhuden og er et resultat av at huden ikke er elastisk nok til å motstå mekanisk strekk i forbindelse med bl.a. graviditet eller hurtig vekst eller vektøkning. Når strekkmerker først har oppstått, påvirkes også strekkmerkenes utseende av hudens kollagenbalanse og elastisitet.

Opprettholdelse av en mest mulig stram og elastisk hud kan derfor bidra til å redusere fremtoningen og synligheten av strekkmerker.

Hår og Negler

Både hår og negler er del av huden (utvekster i kroppens hudsystem). En sunn og vital hud er derfor viktig også for hårets og neglenes utseende og normale vekst og funksjon, og trenger i likhet med huden tilførsel av viktige næringsstoffer innenfra.

Håret vokser i gjennomsnitt 1-1,5cm i måneden. Hårets vekstsenter ligger i den underliggende huden, dvs. i dermal papilla som er en liten hudtapp nederst i hårsekken. Fibroblaster i dermal papilla sender signaler til de overliggende cellelagene i hårroten om økt vekst og fører til at hårskaftet skyves oppover.

Neglene vokser i gjennomsnitt 3mm i måneden. Neglenes vekstsenter ligger i neglematriks i bunnen av negleroten. Fibroblaster i neglematriksen sender signaler til de overliggende cellelagene i negleroten om økt vekst som fører til at negleplaten skyves utover.

Marine Matrix® inneholder bl.a. essensielle mineraler i form av sink og selen som bidrar til å vedlikeholde normalt hår og negler, samt kobber som bidrar til hårets normale pigmentering.

NATURLIG INGREDIENSER

Ingredients-images-kollagenpeptider

Marine Kollagenpeptier

Ingredients-images-vitaminC

Vitamin C

Ingredients-images-Sink

Sink

Ingredients-images-Copper

Kobber

Ingredients-images-selenium

Selen


SE MER INFORMASJON
SE KLINISKE STUDIER

Kliniske resultater

OPPRETTHOLDER HUDENS KOLLAGENBALANSE
65%
REDUSERER RYNKER
50%
STRAMMER OPP HUDEN
30%

Hudens elastisitet

Hudens kollagenbalanse

Hudens forsvarsevne

Vitalitet

Fuktighet

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *