Spørsmål

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hvordan registerer jeg meg?

Registrering er enkelt!

Gå til registeringssiden vår

Hvordan endrer jeg kontoopplysninger?

Det er enkelt å endre kontoopplysningene dine, uansett om det er betalingsinformasjon, passord eller adresse.

Du finner alle alternativene ved å logge inn på din konto.

Er mine personlige opplysninger trygge hvis jeg lager en konto?

Vi holder din personlige informasjon trygg.

For mer informasjon, se vår policy for personopplysninger.

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt passordet mitt?

Fra din kontos kontrollpanel kan du se dine siste ordre, redigere dine leverings- og fakturaadresser og redigere passord og kontodetaljer.

Hvordan melder jeg med av maillisten?

Hvis du ikke ønsker å motta eksklusive tilbud og promoveringer kan du logge inn på din konto og endre innstillinger i ‘Email preferanser’ for å melde deg av.

Husk at du kan melde deg på igjen når som helst!

Hva er kollagen?

Kollagen er et strukturelt fiberprotein og er det proteinet det finnes mest av i kroppen. 80% av lærhuden (dermis) består av kollagenfibre som utgjør hudens rammeverk og holder huden jevn og elastisk. Kollagenfibre i huden dannes ved at kroppens egne produksjonsceller, fibroblastene, først danner prokollagen, som så omformes og tvinnes sammen til sterke og fleksible kollagenfibre.

I en ung og sunn hud produserer fibroblastene hele tiden nytt prokollagen for å kompensere for nedbrytning av kollagenfibre, og opprettholder på denne måten hudens kollagenbalansen i likevekt.

Hva er hudens kollagenbalanse?

Hudens kollagenbalanse er balansen mellom hvor mye ny kollagen kroppen produserer i forhold til hvor mye som til en hver tid brytes ned.

Kroppens kollagenproduksjon reduseres fra så tidlig som ved 25års alderen og fortsetter å redusere livet gjennom. Dermed forskyves kollagenbalansen og mer kollagen brytes ned enn kroppen naturlig produserer. Ytre påvirkninger som UV-ståling, røyking, forurensning og ubalansert kosthold kan også forskyve kroppens kollagenbalanse og bidra til at aldringstegn som nedsatt elastisitet og dannelse av rynker og tørr hud oppstår.

Hva er spesifikke kollagenpeptider?

Kollagenpeptider er kollagen som er kuttet ned (hydrolysert) til korte proteinkjeder for lettere å kunne tas opp i kroppen. Spesifikke kollagenpeptider er kollagenpeptider med meget høy raffineringsgrad og forhåndsdefinert kjedelengde og aminosyresekvens for å sikre optimal virkning. Kollagenpeptider har en tilnærmet lik aminosyresammensetning som kroppens eget kollagen.

Hva er daglig dosering av Marine Matrix®?

Anbefalt daglig inntak første måned er;

1 pose á 5 gram (Marine Matrix® oppstartspakke), eller

2 poser á 2,5 gram (Marine Matrix® standardpakke).

Anbefalt daglig inntak etter første måned er;
1 til 2 poser á 2,5 gram.

Hva er forskjellen mellom Marine Matrix® og vanlig kollagen?

Kollagenpeptidene som benyttes i Marine Matrix® fremstilles via en helt spesiell bioteknologisk prosess hvor langkjedet naturlig kollagen er enzymatisk spaltet ned til forhåndsbestemte korte peptidkjeder med spesifikk aminosyresekvens. Kollagenpeptidene absorberes raskt i kroppen slik at de når hudcellene i de dypere lagene hvor de bidrar til å øke hudens elastisitet* som strammer opp huden og reduserer rynkevolum**.

Nøkkelen til denne dokumenterte virkningen ligger altså i de spesifikke kollagenpeptidene som fremstilles ved helt spesielle bioteknologiske metoder. Det er derfor viktig å merke seg at inntak av uraffinerte og uspesifikke kollagenprodukter av lavere kvalitet som kan forekomme på markedet ikke innehar de samme ernæringsmessige egenskapene eller dokumenterte virkning på hudens utseende.

*Proksch E, et al. Skin Pharmacol Physiol 2014; 27:47-55.
**Proksch E, et al. Skin Pharmacol Physiol 2014; 27:113–119.

Hva er Marine Matrix® laget av?

Marine Matrix® inneholder kollagenpeptider som er utvunnet fra fiskeskinn.

Hvordan blir Marine Matrix® tatt opp i kroppen?

Vitenskapelige studier viser at spesifikke kollagenpeptider tas opp i kroppen i sin naturlige form som korte proteinkjeder. Kollagenpeptidene tas opp via magesekken, og tas opp i blodomløpet og transporteres videre ut til huden. Når kollagenpeptidene når kroppens produksjonsceller (fibroblaster) som er ansvarlige for hudens naturlige kollagenproduksjon, stimuleres disse til en økt omsetning og produksjonen av prokollagen som så omdannes til nye kollagenfibre.

Hvem kan benytte Marine Matrix®?

Marine Matrix® kan benyttes av alle som ønsker å ta vare på huden via et sunt og balansert kosthold, og for å motvirke forskyvninger av hudens kollagenbalanse forårsaket av alder eller ytre påkjenninger som forurensninger og UV-stråling.

Hvor fort vil jeg merke noen virkning?

Dette kan variere fra person til person, og hvilken tilstand huden din er i, samt kosthold og generell helsetilstand. Kliniske studier viser en signifikant forbedring av hudens elastisitet og fasthet samt reduksjon av rynker allerede etter 4 uker. Denne virkningen vil normalt bli mer merkbar og synlig etter 2-3 måneders daglig bruk.

Når på døgnet bør jeg ta Marine Matrix®?

Ved inntak av 2 poser daglig kan tas én morgen og én kveld. Ved inntak av 1 pose daglig, kan denne med fordel tas om kvelden, da kroppen reparerer seg selv i større grad mens vi sover om natten, og dermed kan nyttiggjøre seg Marine Matrix optimalt. Det viktigeste er likevel at Marine Matrix® tas regelmessig hver dag.

Hva om jeg glemmer å ta Marine Matrix®?

Bare forsett å ta Marine Matrix® regelmessig som før.

Kan Marine Matrix® benyttes av gravide og ammende?

Marine Matrix® er et naturlig kosttilskudd. Som for ethvert kosttilskudd anbefales ikke anvendelse av produktet for gravide, ammende eller barn under 11 år uten samråd med lege eller helsepersonell.

Kan Marine Matrix® benyttes av personer med fiskeallergi?

Siden råvaren i Marine Matrix® kommer fra fisk, anbefales ikke personer med kjent fiskeallergi å benytte produktet.

Kan jeg også få tilskudd av kollagen fra det daglige kostholdet?

Sener og brusk inneholder bl.a. mye kollagenfibre. Gelatin er også en form for kollagen (delvis nedbrutt kollagen). Kollagen og gelatin fra kosten består i hovedsak av lengre proteinkjeder, som først må brytes ned i fordøyelsessystemet før de kan tas opp i kroppen. Marine Matrix® inneholder derimot spesifikke kollagenpeptider som er korte proteinkjeder som kan tas opp mye lettere og nyttiggjøres av kroppen.

Er Marine Matrix® trygt?

Marine Matrix® består kun av kollagenpeptider og essensielle vitaminer og mineraler. Kollagen er en naturlig del av mange matvarer, som for eksempel dyrebrusk og gelatin. Studier viser at kollagenpeptider er trygt å innta, og det er ikke påvist noen bivirkninger.

Fornyes abonnementet automatisk?

Ja, abonnementet fornyes månedlig eller hver fjerde måned, avhengig av ditt valgte abonnement, med mindre det sies opp. Abonnementet fornyes da til original pris, selv om du evt. brukte rabattkode første gang du bestilte.

Du kan si opp abonnementet ved å sende en e-post til [email protected] før fornyelsesdatoen.

Hvis jeg blir abonnent, men angrer etter en stund, er det vanskelig å si opp avtalen?

Du har 14 dagers angrerett og vil få pengene tilbake hvis du sier opp innen 14 dager etter at du har mottatt varene.

Du kan også si opp før abonnementet er utløpt ved å sende en e-post til [email protected].

Vi stopper da neste fornyelse og fjerner deg 100 % fra våre systemer, men refunderer dessverre ikke varer som er sendt før oppsigelsestidspunkt.

Hvordan betaler jeg for ordren min?

Vi tilbyr forskjellige betalingsmetoder for å sikre at kundene våre kan få tilgang til de beste kosttilskuddene helt enkelt.

VIPPS

PayPal

Klarna

Du kan velge din foretrukne betalingsmetode i kassen. Vi tar svindel veldig seriøst og du skal derfor gjennom validering og autorisasjon av både oss og din bank.

Dette gjør vi for sikkerheten til kundene våre!

Jeg har problemer med betaling av ordren min.

Hvis du har fått en feilmelding som sier ´Betalingsproblem´ er du nok litt forvirret, men det fikser vi lett så vi kan få sendt produktene til deg.

Før du skriver inn kortopplysninger igjen skal du sikre deg at utløpsdato og betalingsadressen er riktig. Vi anbefaler også å sjekke midler på kontoen din.

Har du gjort alt dette, men betalingen fortsatt ikke vil gå gjennom, vennligst kontakt Kundeservice som med glede hjelper deg.

Hvordan bruker jeg en rabattkode?

Vi vil gjøre det så enkelt for deg som mulig, inkludert å få rabatt på kosttilskuddsproduktene dine.

Når du har alle varene du ønsker i kurven, kan du legge til en kode i boksen hvor det står ´Har du en rabattkode? Skriv den her´. Klikk på ´Bruk kode´ for å aktivere den.

Hvis koden ikke fungerer skal du sjekke at du ikke prøver å aktivere mer enn et tilbud om gangen, da du kun kan bruke en kode per ordre. Vi henviser til våre handelsbetingelser angående tilbud.

Har du fortsatt problemer? Ta kontakt med Kundeservice gjennom din konto.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har mottatt ordren min?

Vi sender deg en mail så snart pakken din er på vei slik at du kan finne ut når den skal være hos deg.

Pakker som har tracking kan du spore via linken som er i mailen eller inne på din konto for å se hvor pakken er.

Har du sjekket postkassen? Pakken din kan ha vært forsøkt levert og kan ligge hos en nabo eller nede ved det lokale depotet.

Se siden vår om Leveringsinformasjon for mere informasjon og leveringstider.

Ønsker du å rapportere en pakke savnet, vennligst kontakt Kundeservice gjennom din konto.

Hvilke leveringsmetoder har dere?

Alle ordre sendes med PostNord. Normalt sendes alle ordrer innen 24 timer, med unntak av helgene og kampanjeperioder hvor de vil bli sendt i løpet av 1-3 virkedager etter bestilling.

Hvordan er returhåndteringen?

Vi henviser til siden om vår returhåndteringen for mer informasjon.

Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt vil Kundeservice med glede hjelpe deg. Du kan kontakte dem gjennom din konto.